Σημαντική διάκριση για τον μαθητή μας Λάμπρο Πέγκα του Ε2

Κατά την περσινή σχολική χρονιά μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, με την υποστήριξη και ενθάρρυνση της εικαστικού κ. Κατερίνας Μαγείρου, έλαβαν μέρος στον πολύ όμορφο και καταξιωμένο Διαγωνισμό του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο “Ο άνθρωπος στο κέντρο”.

Ανάμεσα σε 19.500 συμμετοχές, από όλη την Ελλάδα, ξεχώρισε η συμμετοχή του Λάμπρου Πέγκα από το περσινό Δ2 το έργο του οποίου ήταν ανάμεσα στα διακριθέντα.

Μήνυμα της εικαστικού κ. Κατερίνας Μαγείρου

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που έλαβαν μέρος στον πολύ όμορφο και καταξιωμένο Διαγωνισμό του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης με τίτλο “Ο άνθρωπος στο κέντρο”. Τα έργα όλων σας ήταν φτιαγμένα με μοναδικά και γεμάτα φαντασία υλικά! Πάντα λέγαμε στην τάξη ότι η συμμετοχή σε έναν τόσο ενδιαφέροντα διαγωνισμό είναι το μεγαλύτερό μας κέρδος και ανταμοιβή.

Ανάμεσα σε 19.500 συμμετοχές, από όλη την Ελλάδα, ξεχώρισε η συμμετοχή του Λάμπρου Πέγκα από το περσινό Δ2.
Συγχαρητήρια, Λάμπρο μου, για τον εξαιρετικό σου αστροναύτη που με την ελληνική σημαία του κατέκτησε τελικά μια θέση στο “διάστημα” του Πανελλήνιου Διαγωνισμού του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

Συνεχίστε να εκφράζετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας με τη μαγεία της ζωγραφικής!!!

Με πολλή αγάπη σε όλους σας
Κατερίνα Μαγείρου
Εικαστικός

Μήνυμα του διακριθέντος μαθητή του Ε2 Λάμπρου Πέγκα

Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε να βάλετε την ζωγραφιά μου στην ιστοσελίδα του σχολείου.

Την αφιερώνω στο υπέροχο σχολείο μου και ιδιαίτερα στον φίλο μου Γιάννη γιατί μου έδωσε την ιδέα για το διάστημα. Εγώ μέσα από τη φαντασία μου, ήθελα να δείξω πως ο άνθρωπος πέρασε από τον κυκλαδικό πολιτισμό στην κατάκτηση του διαστήματος.

Ευχαριστώ την δασκάλα των εικαστικών κ. Κατερίνα που μας έδωσε την ευκαιρία να διαγωνιστούμε!

Στον ακόλουθο υπερσύνδεσμο μπορείτε να δείτε όλα τα έργα των μαθητών/τριών του σχολείου μας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό καθώς και άλλες χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την ανάρτηση των έργων όλων των παιδιών στο site του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης.

https://bit.ly/46iLclV

Τέλος στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε όλα τα βραβευμένα και διακριθέντα έργα του διαγωνισμού.

Νίκος Καλάκος