Συμμετοχή του Σχολείου μας στον διαγωνισμό “Καν’ το ν’ ακουστεί” του Ευρωπαϊκού Μαθητικού Ραδιοφώνου

Αγαπητοί γονείς,

Το Σχολείο μας συμμετέχει με δυο υποψηφιότητες στον διαγωνισμό του μαθητικού ραδιοφώνου European School Radio  “Καν’ το ν’ ακουστεί”, με θέμα για το 2021 “Από το εγώ στο εμείς”

Το ταξίδι των ραδιοφωνικών μηνυμάτων και των τραγουδιών που δημιούργησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες μας έχει ήδη ξεκινήσει. 

Δείτε παρακάτω τις συμμετοχές μας στην ιστοσελίδα του Σχολείου και απολαύστε τις μαθητικές δημιουργίες.

http://vote.europeanschoolradio.eu/contest2021/listeners/Mes-likes-new.php
http://vote.europeanschoolradio.eu/contest2021/listeners/Song-likes-new.php

Παρακάτω, προωθούμε το μήνυμα από το μαθητικό ραδιόφωνο και ελπίζουμε στη συμμετοχή σας στο επόμενο στάδιο, στην ψηφοφορία του κοινού, όπου η στήριξή σας μπορεί να συμβάλει στη διάδοση των έργων μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά που εργάστηκαν για να δημιουργήσουν τις δύο αυτές υποψηφιότητες, το ραδιοφωνικό μήνυμα και το τραγούδι.

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Ιωάννα Μικρογιαννάκη

Η διαδικασία της αξιολόγησης από τα διαγωνιζόμενα σχολεία, και από την κριτική επιτροπή βρίσκεται σε εξέλιξη.

Το European School Radio, όπως κάθε χρόνο, ετοίμασε μια σειρά εκπομπών με τίτλο “Καν’ το ν’ ακουστεί στον αέρα” η οποία θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη 20:00 με 22:00.

Με πολλή μουσική και ιστορία από παλαιότερους διαγωνισμούς “Κάν’ το ν’ ακουστεί” θα σας κρατήσουν συντροφιά στα μικρόφωνα η Μαρία Τσάλη 

και η Μυρτώ Γιαρένη με τα τεχνικά να αναλαμβάνουν ο Ευγένιος Βαρακλής και ο Χαράλαμπος Μουρατίδης.

Θα μαθαίνετε κάθε φορά τα νέα του Διαγωνισμού, θα ανακαλύψετε τα παρασκήνια και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω από τις δημιουργίες των σχολείων μέσα από συνεντεύξεις με μαθητές και μαθήτριες, 

θα ακούσετε συνεντεύξεις των κριτών μας και των συνδιοργανωτών, ενώ θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος κι εσείς παρουσιάζοντας τις δικές σας συμμετοχές.

Μετά την αξιολόγηση των έργων, θα ακούσετε σε πρώτη μετάδοση τα αποτελέσματα της βαθμολόγησης των κριτών και των σχολείων,

χωρίς να σας αποκαλύψουμε τη σειρά κατάταξης για τα πρώτα βραβεία, κάτι το οποίο θα γίνει μόνο στη φετινή Τελετή Βράβευσης! 

Ακόμα, στην εκπομπή μας θα ανακοινώνουμε τις εξελίξεις σχετικά με την Ψηφοφορία Ακροατών, καθώς και άλλα φρέσκα νέα της δράσης μας!

Μείνετε μαζί μας, γιατί δεν σας τα είπαμε ήδη όλα!

Σας περιμένουμε όλους, εσάς και τους μαθητές σας !

Ακούστε μας: europeanschoolradio.eu/player.php
Live Streaming στη σελίδα μας στο Facebook: www.facebook.com/EuropeanSchoolRadio
Live Streaming στο κανάλι μας στο Youtube: www.youtube.com/EuropeanSchoolRadio