Κλειστά σχολεία: Τα μαθήματα του ιού και κάποιες ιδέες για τους γονείς.

Αγαπητοί γονείς, 

Με την ευχή να σας βρίσκουμε όλους καλά στην υγεία και την ελπίδα ότι γρήγορα θα επιστρέψουμε στο φυσικό μας χώρο, το Σχολείο, μοιράζομαι μαζί σας το άρθρο, που επισυνάπτεται ως αρχείο στο παρόν μήνυμα καθώς και πρακτικές οδηγίες για την ανάρτηση εκπαιδευτικού υλικού στην ιστοσελίδα μας.   

α. Η επιλογή του άρθρου και η αποστολή του κρύβει πολλή σκέψη και προβληματισμό από τη μεριά μου. Ωστόσο, εκφράζει σε μεγάλο βαθμό ερωτήματα και προβληματισμούς για το σχολείο και την οικογένεια που θα μπορούσαμε να συζητούσαμε δια ζώσης , αν οι συνθήκες το επέτρεπαν.Δεν διαβάζεται γρήγορα αλλά αν του δώσουμε το χρόνο που του αξίζει, εκτιμώ ότι θα είναι μια δέσμη φωτός στην κρίσιμη καθημερινότητα που βιώνουμε αυτό το διάστημα αλλά και για ό,τι ακολουθήσει.

β. Το εκπαιδευτικό υλικό και οι ασκήσεις για κάθε τάξη στην ιστοσελίδα του Σχολείου ανανεώνεται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη: http://3dim-alimou.att.sch.gr/

Η πρόσβαση και η ολοκλήρωση των διαδικασιών σε πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του πανελληνίου σχολικού δικτύου είναι ακόμα δύσκολη, οπότε συνεχίζουμε με τον δικό μας απλό αλλά λειτουργικό τρόπο. Σε αυτό το πλαίσιο, καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, ώστε να υπάρχει, πέρα από την ανάρτηση του εκπαιδευτικού υλικού, η ανταλλαγή απαντήσεων για αυτοδιόρθωση και ανατροφοδότηση.

Έτσι, μαζί με το νέο υλικό, θα αναρτώνται οι απαντήσεις/λύσεις στις προηγούμενες δραστηριότητες που έχει ορίσει ο κάθε εκπαιδευτικός στην τάξη του. 

Για κάθε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σχολείο, τηλ. 2109829800 ή στη διεύθυνση: mail@3dim-alimou.att.sch.gr

ΤΑ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ-ΤΟΥ-ΙΟΥ-ΚΑΙ-ΚΑΠΟΙΕΣ-ΙΔΕΕΣ-ΓΙΑ-ΤΟΥΣ-ΓΟΝΕΙΣ

Εκ μέρους της σχολικής κοινότητας

Η Δ/ντρια του Σχολείου

Ιωάννα Μικρογιαννάκη