Διαβίβαση Οδηγιών Υλοποίησης Προγραμμάτων Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης

Αγαπητοί γονείς,
Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, που λάβαμε σήμερα 18/3/2020, για την υλοποίηση των προγραμμάτων εξ αποστάσεως εκπαίδευσης
στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση με ασύγχρονη μέθοδο διδασκαλίας κατά την περίοδο αναστολής λειτουργίας των μαθημάτων, σας ενημερώνουμε ότι οι διαδικασίες εφαρμογής βρίσκονται σε εξέλιξη.
Πιο συγκεκριμένα, ξεκίνησε και τείνει να ολοκληρωθεί η επικοινωνία μόνο με όσους γονείς/κηδεμόνες χρειάζεται για την επικαιροποίηση των στοιχείων ηλεκτρονικής επικοινωνίας, δεδομένου ότι το Σχολείο μας έχει ήδη καθιερώσει την αποστολή μηνυμάτων μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
Με το παρόν μήνυμα επισυνάπτουμε και τις αναλυτικές οδηγίες,
προκειμένου να δείτε τα βήματα που αφορούν στους μαθητές και στις μαθήτριες, έως ότου λάβετε αναλυτικότερες οδηγίες από τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς των τάξεων.
Επίσης, μπορείτε να δείτε τις οδηγίες στην ιστοσελίδα του Σχολείου μας.
Μέχρι να περάσει αυτό το δύσκολο διάστημα για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για όλους μας, ως κοινωνικό σύνολο, ας φροντίζουμε την υγεία μας, ας πράττουμε με υπευθυνότητα και ας ασκηθούμε στην περίσκεψη, τη νηφαλιότητα και την ψυχραιμία.
Ευχαριστούμε για τη συνεργασία
Η Δ/ντρια και οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου

ΥΠΑΙΘ_ΕΞ_ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ_ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ