Ψηφιακή έκθεση εικαστικών Α’ τάξης.

Αγαπητοί γονείς,

Οι ιδιαίτερες φετινές συνθήκες δε μου επιτρέπουν να οργανώσω  έκθεση με τις δημιουργίες των μαθητών της  Α τάξης, όπως κάνω κάθε χρόνο στο τέλος του σχολικού έτους.

Ως  εκ τούτου, δημιούργησα το παρακάτω βίντεο, το οποίο αποτελεί μια ψηφιακή έκθεση των έργων  που φιλοτέχνησαν οι μαθητές στο μάθημα των Εικαστικών κατά τη διάρκεια της χρονιάς με την καθοδήγησή  μου. Ο αριθμός τους είναι πολύ μικρότερος από αυτόν που είχα προγραμματίσει, λόγω της διακοπής λειτουργίας των σχολικών μονάδων εξαιτίας του κορονοϊού.

Ακόμα και με αυτές τις εργασίες, όμως, οι μικροί μαθητές ήρθαν σε επαφή με την τέχνη, δημιούργησαν, χάρηκαν και γνώρισαν τα υλικά τους, πολλά από τα οποία συνάντησαν πρώτη φορά.

Η δημιουργικότητά  των παιδιών συνεχίστηκε και την περίοδο της καραντίνας και πολλοί μαθητές έστελναν τις ζωγραφιές και κατασκευές τους στην πλατφόρμα e-class σύμφωνα με το υλικό που αναρτούσα.

Με  αφορμή το βίντεο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω εσάς τους γονείς για την άμεση ανταπόκριση σε ό,τι χρειάστηκε για τη διεξαγωγή του μαθήματος, τους δασκάλους των Α’ τάξεων κυρία Λίτσα Κονδύλη και κύριο Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο για την εξαιρετική συνεργασία, τη διευθύντρια του σχολείου μας κυρία Ιωάννα Μικρογιαννάκη που φροντίζει πάντα για την προαγωγή της τέχνης στο σχολείο και πάνω από όλα τους μικρούς μου μαθητές. Η φαντασία και η δημιουργικότητά τους αλλάζει τον κόσμο μας!

Ελπίζω να είμαστε μαζί την επόμενη σχολική χρονιά και να συνεχίσουμε τη δημιουργική μας πορεία.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι.

Με εκτίμηση,

Νάνσυ Μπαλούτογλου,